RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Culmea sărăciei! Cortacero nu are bani de Dinamo, dar refuză oferte de vânzare pentru club

Odată cu preluarea clubului Dinamo de spanioli, suporterii echipei credeau că toate problemele din Ştefan cel Mare se vor rezolva.

Nu a fost aşa, iar Dinamo se zbate din nou acum, aşa cum a făcut-o şi în primăvară. După ce a fost preluată de spaniolul Pablo Cortacero, Dinamo nu a strălucit aşa cum se aştepta toată lumea, iar problemele de ordin financiar s-au agravat.

De trei luni de zile, jucătorii de la Dinamo sunt neplătiţi. Oficialii clubului au ajuns să fie alungaţi din camerele de hotel în care erau cazaţi, fotbaliştii să îşi sune impresarii că vor să le găsească alte echipe din cauza problemelor foarte grave de la club. Echipa a fost atenţionată şi de LPF că dacă nu vor plăti din datorii până la 30 noiembrie, echipei i se vor scădea 6 puncte în clasament, în condiţiile în care echipa are doar 5 puncte în acest moment.

Deşi problemele se ţin scai la Dinamo, spaniolii par să fie posesorii unui orgoliu de netrecut. Cu toate problemele financiare în care se află echipa, Pablo Cortacero nu vrea să vândă clubul din Ştefan cel Mare, cu toate că a avut oferte de a ceda clubul, culmea, chiar unor persoane din Spania. Şeful de la Dinamo a spus pas ofertei venite pe numele clubului, potrivit, ProSport.

foto: prosport.ro

Citeşte şi Liderii DDB, apel de urgenţă la suporterii dinamovişti! ,,Dinamo este în pericol să dispară”

Cu datorii de aproape trei luni la jucători şi la oamenii din club, Cortacero nu vrea să audă de cedarea lui Dinamo. Zilele trecute a venit o oferte pe numele lui Dinamo de la un grup de investitori spanioli pe nume ”Urban and Credit Salbo SL”, potrivit sursei citate.

Noul grup spaniol îl mandatează pe Toma Sapasu, un român stabilit în Spania, pentru a negocia cu acţionarii de la Dinamo. Noii spanioli au cerut detalii despre preţul de vânzare al lui Dinamo, datorii ale clubului, datorii faţă de jucători, dar şi alte sume ce ţin de contabilitatea clubului.

Deşi echipa se află aproape de colaps, directorul general de la Dinamo, Alex Couto, a refuzat să stea la negocieri cu noii interesaţi de soarta clubului din ,,groapă”. Spaniolul le-ar fi trimis un mail noilor iberici interesaţi de Dinamo în care se arată deranjat de oferta venită pe numele lui Dinamo, dar şi că aceştia au solicitat informaţii care sunt foarte delicate. Couto le-ar mai fi transmis noilor potenţiali cumpărători să nu mai revină asupra subiectului vânzării lui Dinamo, pentru că nu li se va oferi niciun detaliu despre club.

Citeşte şi Mititelu Jr, acuze la adresa rivalei din oraş! ,,Asta ar fi culmea mârlăniei”

De la ultima virare de bani în conturile lui Dinamo, în luna august, din partea lui Pablo Cortacero au mai ajuns la suporterii şi jucătorii lui Dinamo doar promisiuni.

Acesta nu a mai dat niciun semn de viaţă, ba mai mult, şi-a închis şi contul de Facebook, pentru a nu mai putea fi contactat de suporterii lui Dinamo, cărora era obişnuit să le răspundă la anumite solicitări şi întrebări legate de soarta clubului din Ştefan cel Mare.

Confirmarea situaţiei catastrofale de la Dinamo a fost făcută chiar de garantul proiectului, Cosmin Contra. Acesta a spus după meciul cu Viitorul că se simte şi le păcălit de spanioli.

Păcălit de spanioli, Contra are încredere că poate redresa corabia, care se află în acest moment pe locul 15 în Liga 1, cu 5 puncte adunate în 9 jocuri. Pentru Dinamo urmează restanţa cu Astra, unde speră să obţină 3 puncte şi să scape de locurile din coada clasamentului.

Citeşte şi  Performanța nu este o prioritate pentru Răzvan Burleanu! Decizia cu care șeful FRF îi va înfuria pe fanii naționalei

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare