Culio a văzut alt meci! “Meritam să câștigăm. Am jucat mai bine decât Craiova”

Emmanuel Culio, mijlocașul echipei CFR Cluj, consideră că ardelenii meritau să câștige meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-0. Campioana en titre a avut o prestație lamentabilă în Gruia, trimițând un singur șut pe spațiul porții.

Oltenii au forțat victoria și au ratat un penalty în minutul 85, prin căpitanul Alexandru Mitriță. Gazdele au evoluat apatic și au avut dificultăți în special în zona de mijloc.

Singurul șut pe poartă al CFR-ului a venit în minutul 50, când Pigliacelli a parat un şut în forță al lui Ţucudean.

Eu cred că în repriza a doua, echipa a jucat mai bine decât Craiova. În afara penalty-ului ratat de Craiova, am evoluat mai bine. Cred că meritam să câștigăm azi. Tot timpul am crezut că va rata Mitriţă. M-am bucurat după. Nu cred că merita să dea gol Craiova. Eu cred că nu a fost penalty, am văzut că mai întâi a lovit mingea cu mâna jucătorul Craiovei, după a dat Craiova. Acum e abia începutul campionatului, un campionat lung. Acum nu e diferență, vedem în play-off. Cred că e un campionat mai ușor decât anul trecut. Cred că echipa va juca mai bine în perioada următoare. Noi avem o echipă bună, am demonstrat-o în seara asta și anul trecut. Suntem campionii României“, a spus Culio, după meci, la DigiSport.

CFR Cluj se află pe locul 3 în Liga 1, cu 17 puncte, la patru lungimi de liderul FCSB. Etapa viitoare, ardelenii joacă pe terenul Astrei Giurgiu.