Cu ofertele pe masă, Gigi Becali a decis: ”Câștig titlul cu el şi îl vând apoi pe 30 de milioane”

Gigi-Becali-FCSB

Florin Tănase este golgheterul Ligii 1, iar căpitanul roș-albaștrilor este asaltat de propuneri pentru un transfer.

Gigi Becali însă nu se grăbește să îl vândă pe unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Acesta a explicat situația contractuală în care se află jucătorul de 26 de ani. Florin Tănase mai este legat de FCSB încă doi ani, iar patronul deținătoarei Cupei României nu ia în calcul o prelungire a acordului.

”Ce nevoie am eu să îşi mai prelungească contractul? Eu vreau 5 milioane de euro pe el şi am oferte de 4. Când voiam să-i fac contract, îi puneam clauză de 3 şi acum pleca fiindcă luăm banii pe el. Dar acum nu mai pleacă dacă nu vreau eu.

tanase

Orice jucător care pleacă poate fi înlocuit. Doar Tănase nu poate fi schimbat. Există varianta din America, dar fără 5 milioane nu pleacă. Cu Tănase câştig campionatul, mă duc în Champions League şi iau 30 de milioane. Nu are rost să-l vând. Dacă el îmi produce mai mult, de ce să-l dau?”, a declarat finanțatorul FCSB-ului, potrivit ProX.

New York City s-a arătat interesată de atacantul roș-albaștrilor care a ajuns la 16 goluri marcate în acest sezon după ce a punctat și în fața celor de la FC Botoșani. Tănase a ajuns la FCSB în urmă cu aproape cinci ani, iar acesta este cel mai bun sezon al său în tricoul trupei antrenate de Toni Petrea.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali se ține tare! Răspunsul patronului roș-albaștrilor la oferta pe numele lui Florin Tănase