Cu ce echipă ţinea vicepremierul României în copilărie: ,,Plângeam când echipele româneşti pierdeau cu formaţii din afară”

Vicepremierul României, Dan Barna, a vorbit despre momentele în care era un adevărat pasionat al sportului rege.

Acesta a dezvăluit că în copilărie era un fan al sportului, iar echipa de fotbal pe care o susţinea în acea vreme venea din Oltenia.

Dan Barna 33

Barna a mărturisit că o susţinea pe Craiova, deşi în competiţiile europene era un suporter al tuturor echipelor din România. Politicianul a vorbit şi despre momentul în care l-a întâlnit pe Emerich Ienei şi i-a oferit autograful său.

,,Am iubit Craiova din 83, cu acea Craiova Maxima, cu Balaci, cu Ştefănescu, cu Ţicleanu, cu Lung, cu Geolgău. Sunt un iubitor de sport, în copilărie plângeam când echipele româneşti pierdeau cu alte echipe din afară.

Craiova

Am luat-o personal, a fost o jignire, când am citit că Barna nu l-a recunoscut pe Ienei. Maestrul Ienei a recunoscut apoi că am venit să-l salut. A fost un dialog firesc. Ideea că nu l-aş fi cunoscut pe dânsul m-a revoltat, chiar dacă eram în campanie electorală. Am greşit că poate, ca ordine de procedură, ar fi trebuit eu primul să-i cer autograful, nu să-i ofer eu pliantul şi să-i dau autograf. Sunt dispus să recunosc asta.“, a declarat Dan Barna, la Kanal D, în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeşte şi EXCLUSIV | Acuzația gravă făcută de Adrian Porumboiu în scandalul VAR: „Sunt structuri de tip mafiot”