Sportivii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploiești vor fi pe mâna unui doctor profesionist, anunță Realitatea de Prahova.

După scandalul sexual cu sportivele minore din cadrul CSM, în care a fost implicat Viorel Dohotaru, fostul asistent medical, oficialii din conducere au încheiat astăzi, 2 noiembrie, un angajament cu medicul Mircea Miu (64 ani).

Noul medic sportiv al CSM Ploiești a absolvit Liceul „Mihai Viteazul” din Ploieşti, unul dintre cele mai bune din județul Prahova, și a fost șef de promoție la Facultatea de Medicină din Bucureşti.

Mircea Miu a fost şef al Centrului de Medicină Sportivă al Clubului Al Ahly (zona Golfului), perioadă în care l-a cunoscut pe Pele!

Revenirea în ţară, a coincis cu startul proiectului ”FC Ploieşti” care, într-un fel sau altul a dus la ”renaşterea” a două echipe, Astra, respectiv Petrolul, cluburi pentru care Mircea Miu a lucrat în ultimii ani, şi, fără îndoială, poate fi considerat unul dintre cei mai apreciaţi medici sportivi români, printre colaborările sale regăsindu-se acum şi echipele CSM Ploieşti.

Vezi AICI la ce echipe de fotbal a jucat Mircea Miu