CSM București, victorie fără drept de apel în fața lui SCM Rm.Vâlcea! Cristina Neagu: “Am demonstrat care este diferența reală!”

Formația pregătită de Adi Vasile s-a impus fără drept de apel, scor 33-24, împotriva celor de la SCM Rm. Vâlcea, în duelul românesc din sferturile de finală ale Ligii Campionilor!

Confruntarea dintre cele două echipe din România a pornit în echilibru în prima repriză, iar scorul de la pauză arăta 13-12. Imediat după reluare, bucureștencele au pus stăpânire pe joc și nu le-au mai cedat teren adversarelor, care s-au văzut înfrânte la o diferență foarte mare de scor.

Aleasă cea mai bună jucătoare din această partidă, Cristina Neagu a vorbit imediat după încheierea partidei și a dezvăluit că echipa sa și-a demonstrat valoarea în această seară și merită să fie prezentă în următoarea fază a competiției. Neagu le-a dat bătăi de cap adversarelor de la SCM Rm. Vâlcea care nu au putut să o blocheze, aceasta izbutind să puncte de 13 ori în poarta gazdelor.

neagu csm

“Cred că am demonstrat care este diferența reală în momentul de față între CSM București și Vâlcea. Am jucat la superlativ, de la prima jucătoare la ultima. Ne-am pregătit foarte bine. M-am uitat pe tabelă, la un moment-dat și am văzut trei goluri pentru noi, nu știam când și de unde! Încrederea noastră a crescut, iar Grubisici a apărat din nou senzațional. În atac totul a funcționat foarte bine. Le-am simțit foarte încrezătoare, de multe ori cred că Vâlcea a fost chiar un pic arogantă. Am venit la Vâlcea să câștigăm și-mi doresc să repetăm succesul și în retur.

M-am uitat în sală și am văzut că s-au schimbat multe de când eu am jucat la Oltchim. Perioada Oltchim va rămâne în sufletul meu și cred că va rămâne și în istoria acestui club drept cea mai bună perioadă pentru handbal. Am rămas prietenă cu mulți dintre fani, la Vâlcea, sunt oameni cunoscători de handbal, îmi pare foarte rău că nu am putut să jucăm cu spectatori aceste două meciuri

Am auzit că la Ljubljana a învins Krim cu 25-20. E o mare surpriză din punctul meu de vedere, dar nu cred că ȚSKA și-a spus ultimul cuvânt. Prin prisma rezultatelor de până acum, am prefera Krim Ljubljana, dar repet, trebuie să așteptăm să se joace returul. Și la noi la fel, nici noi nu suntem calificate!”, a spus Cristina Neagu, imediat după partida cu SCM Rm.Vălcea.

Citește și OFICIAL | Adrian Vasile și-a prelungit contractul cu CSM București!