CSM Bucureşti a remizat cu Thuringer în ultimul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. După 23-23 cu formaţia din Germania, campioana României mai poate termina doar pe locurile trei sau patru în clasamentul grupei.

Oana Manea, pivotul bucureștencelor, și Jovanka Radicevic, extrema dreaptă a CSM-ului au vorbit despre remiza, 23-23, cu formația din Germania.

”Am început foarte bine şi, sincer, nu am avut în gând nicio secundă că vom ajunge aşa. Nu ştiu, scăderea asta a noastră, fluctuaţiile care le avem, ne doboară. Sincer, stau şi caut o explicaţie şi nu ştiu de unde vin căderile astea, pentru că am început foarte bine, am fost destul de motivate, dar pe parcurs ne-am dus în jos şi asta ne-a afectat foarte mult. (Despre absenţe) Nu vreau să mă mai gândesc la absenţe, asta e echipa, astea suntem la ora actuală. Trebuie să jucăm aşa şi trebuie să luptăm până la capăt. Asta este, nu avem ce face, pentru că urmează un meci foarte greu pentru noi şi asta e echipa care va juca mai departe.

(Despre Metz) Ne-am dorit foarte mult să fim pe locul 2 şi aveam şanse destul de mari, cum am declarat şi ieri, dar nu a fost să fie. Norocul nu e totdeauna cu noi, pentru că ţine şi de noroc. Vom da de Metz şi va fi un meci extrem de greu. Ele sunt într-o formă foarte bună şi joacă la ora actuală un handbal foarte bun.” a declarat Oanea Manea pentru TelekomSport.

”Este rușinos. Nici nu mai știu ce să spun. Am jucat bine în prima repriză, apoi ne-am comportat de parcă se terminase. Înțeleg să ratezi, să faci o eroare, dar nu înțeleg cum ne-am putut apăra așa. Este ceva oribil să nu lupți! Repet, e rușinos. Sper să fie un exemplu pentru noi. Nu avem timp să ne resemnăm. Urmează cel mai important meci al sezonului, la Vâlcea. Trebuie să fim inteligente. Nici nu mai contează împotriva cui jucăm mai departe în Ligă. Dacă vom fi și cu Lekic, cu Mehmedovic, vom lupta până la capăt împotriva oricărei alte echipe. Am mai pierdut și cu Gyor, dar atunci am luptat. Astăzi nu am dat totul. Ce s-a întâmplat cu Thuringer este inacceptabil.” a mai spus și Jovanka Radicevic pentru sursa citată.

CSM Bucureşti îşi va păstra locul al treilea doar dacă Ferencvaros nu va câştiga în faţa lui Krim, duminică.

Vezi și VIDEO | CSM Bucureşti, doar remiză cu Thuringer. „Tigroaicele” pot termina pe locul patru