CSM București a obținut o victorie clară pe teren propriu cu echipa slovenă Krim Ljubljana, scor 32-26, în grupa principală a Ligii Campionilor la handbal feminin. Sârboaica Andrea Lekic a declarat că ‘tigroaicele’ trebuie să-și adapteze stilul de joc, pentru a juca la nivel înalt fără Cristina Neagu și Amanda Kurtovic.

Pentru CSM au marcat Jovanka Radicevic (10 goluri), Andrea Lekic (6), Elizabeth Omoregie (5), Dragana Cvijic (5), Barbara Lazovic (3), Majda Mehmedovic (2), Iulia Curea (1).

Publicată de CSM Bucuresti Oficial pe Sâmbătă, 2 februarie 2019

Campioana României venea după înfrângerea dezastruoasă cu formația maghiară Gyor,  scor 27-36.

A fost un meci foarte important pentru noi, am uitat de supărarea după înfrângerea cu Gyor. Cred că am jucat foarte bine. Krim pare un adversar accesibil, dar nu e așa. În meciul Krim-Vipers, Vipers a câștigat la un singur gol diferență. Publicul fantastic ne-a ajutat foarte mult astăzi.

Meciul cu Thuringer va fi foarte greu. Nu știu câtă lume știe că au în echipă multe jucătoare din naționala Germaniei. Mă aștept la un meci fizic, epuizant, aleargă foarte mult. Trebuie să o găsim o metodă pentru a bloca acele contraatacuri rapide și acțiunile pe mijloc. Evident, avem nevoie de victorie în fiecare meci.

Am vorbit de mai multe ori despre absențele lui Neagu și Kurtovic. Trebuie să ne schimbăm stilul de joc. Poate că arătăm altfel, pentru că avem jucătoare de profil diferit acum. Trebuie să dăm totul pentru a încerca să le înlocuim, măcar parțial. Trebuie să încetăm să ne mai gândim la faptul că lipsesc. Sper să se recupereze repede după accidentări„, a spus Lekici pentru DigiSport.

CSM București ocupă locul secund în clasamentul grupei principale 2 și va juca, pe 10 februarie, în deplasare cu echipa germană Thuringer HC.