CSA Steaua, un nou pas spre promovare! “Militarii” au învins la scor în ultima etapă de campionat

CSA Steaua a învins formația FC Voluntari 2, cu scorul de 3-0, și a trecut astfel din nou pe prima poziție a clasamentului!

Formația pregătită de Daniel Oprița a învins fără drept de apel în meciul de astăzi de pe terenul ilfovenilor. În luptă directă cu marea rivală, FCSB 2, “militarii” nu își permit să facă vreun pas greșit, astfel că încearcă să evite în fiecare rundă un rezultat negativ, care i-ar face să pună în pericol promovarea în eșalonul secund al României în acest an.

Pentru CSA Steaua toate cele trei goluri au fost marcate de Bogdan Chipirliu, fostul atacant al celor de la Astra Giurgiu. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este la al doilea hattrick  consecutiv, după cel din etapa trecută contra lui Dinamo 2.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua și-a recăpătat fotoliul de lider în seria a patra din Liga 3, având 36 de puncte acumulate în primele 14 etape. Pe locul secund se situează FCSB 2, formație care se află la doar două puncte în spatele “militarilor”.

În runda următoare, care se va disputa în intervalul 9-10 aprilie, echipa lui Daniel Oprița va juca pe terenul celor de la Concordia Chiajna 2, în timp ce FCSB 2 va înfrunta Metalul Buzău, în deplasare.

Citește și CSA Steaua are un nou comandant! Cine i-a luat locul lui Mădălin Hîncu