RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

CSA Steaua, aproape să dea o lovitură de proporții! Afaceristul care ar fi tentat să investească la clubul „militarilor”

„Roș-albaștrii” evoluează în acest moment în eșalonul al treilea din România și sunt lideri într-o serie din care mai fac parte echipe precum FCSB 2, Dinamo 2 și Rapid 2!

CSA Steaua are un obiectiv clar pentru acest sezon și anume promovarea în eșalonul secund al României. „Militarii” aparțin în acest moment de Ministerul Apărării Naționale, iar în cazul în care clubul nu va fi trecut în numele unui proprietar privat, vor avea probleme cu accesul pe prima scenă a fotbalului românesc.

Salvarea steliștilor poate veni însă de unde se așteaptă mai puțin, astfel că afaceristul român stabilit în Marea Britanie, Ștefan Voloșeniuc, nu a exclus posibilitatea ca pe viitor să cumpere clubul CSA Steaua. Voloșeniuc este în acest moment proprietarul unui club de fotbal din liga a 8-a engleză, pe care l-a numit FC România și cu care își dorește să promoveze în eșaloanele superioare.

„Pentru noi FC România înseamnă foarte mult. Dacă vom duce proiectul unde ne-am propus, vom avea de câștigat foarte mult pe termen lung, că și imagine. Pentru că dacă reușim să performăm în fotbalul englezesc, cu siguranță și comunitatea românească va fi privită altfel. E și un proiect foarte deosebit. Antrenorul Ionuț Vintilă a pus suflet în ceea ce a făcut. Se vede și performanță pe care a abținut-o. 

A plecat din parc și a ajuns în Liga 8-a. Bineînțeles și curajul de a fi patriot, să numești în casa fotbalului o echipa FC România, înseamnă ceva. Am întâmpinat și probleme de rasism, am întâmpinat și probleme de diferite abordări, dar mergem mai departe.

Citește și EXCLUSIV | Dinamo se poate vinde: ”Cortacero are acum oferta pe masă!”

Să dea Dumnezeu să treacă această pandemie și dorim să punem la punct o academie, FC România Academy, care să dea o oportunitate copiilor români din Dispora, în general celor din Marea Britanie. Dacă lucrurile vor evolua cum trebuie, probabil ne vom extinde și în alte țări unde sunt români. Vrem să facem un proiect în care comunitatea de români să fie respectată și să fie privită altfel!

Eu sunt fan Steaua. Am crescut cu acest club. Mie îmi place Steaua. Când a câștigat Steaua Cupa, Gigi Becali nu există. Nu, nu am nicio treaba cu Gigi. Mie îmi place Steaua că și club. Adică a fost pentru mine o emblemă.

Nu știu acum care este situația, știu că este în Liga 3. Poate într-o zi, ajungem să cumpărăm Steaua. Nu știu, vedem. Poate peste 5 ani, cine știe. Acum vreau să văd FC România. Vreau să fie o chestie de mândrie pentru toată comunitatea românească, să se bucure toți că sunt români!, a declarat Ștefan Voloșeniuc, potrivit Pro X.

Citește și EXCLUSIV | Motivul pentru care Alibec nu reușește să se impună în Turcia: “La el asta este problema!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare