Croitoru, declarații tari după duelul din Bănie: “Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid?”

FC Botoșani a pierdut astăzi, scor 0-1, pe terenul Craiovei, în runda cu numărul 26 din Liga 1!

Moldovenii au plecat fără niciun punct din Bănie, dar au rămas în cărțile pentru accederea în play-off-ul Ligii 1 din acest sezon. Formația lui Marius Croitoru se află la a doua înfrângere consecutivă în campionat, după eșecul din runda trecută contra FCSB-ului, scor 0-2.

La finalul partidei, Marius Croitoru s-a arătat extrem de nervos pe atitudinea elevilor săi din meciul de astăzi și a declarat că echipa sa ar trebui să se trezească pentru a prinde un loc în primele șase echipe la finalul campionatului regulat. Tehnicianul în vârstă de 40 de ani consideră că CSU Craiova era o echipă de bătut și nu este impresionat de prestațiile arătate de formația lui Marinos Ouzounidis în ultima vreme.

fc botosani

Momentul impune o astfel de discuţie. Nu e normal să avem atitudinea asta, o atitudine de calificare în play-off. Le-am explicat că nu suntem în play-off, iar azi am jucat cu o echipă care era de bătut. Noi încă visăm. În prima repriză nu am fost maturi, nu am arătat ca o echipă care vrem să jucăm în play-off. Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva.

Se întâmplă să tragi de timp, şi noi am făcut-o. În ultimele minute se poate întâmpla orice, nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii Craiovei. Şi noi am făcut asta în alte momente. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei, nu pe Craiova. Cu o astfel de atitudine nu poţi să ajungi în play-off. Nu ai cum. Ar trebui să se trezească, iar situaţia nu e un care să ne ofere confortul punctelor. Avem meciuri grele.

David Croitoru încet, dar sigur se impune. Nu doar el, ci şi ceilalţi copii. E normal să creşti când ai ritm, are nevoie de timp, de sprijin, de minute, noi facem asta la Botoşani. A făcut un meci bun 20 de minute. Sunt mulţumit de el, dar ceilalţi nu au făcut-o, cei cu valoare, nu un copil!”, a declarat Marius Croitoru, la finalul meciului cu Craiova.

Citește și VIDEO | Victorie pentru Craiova lui Ouzounidis în Liga 1! Oltenii au trecut la limită de FC Botoșani