Cristina Neagu trage un semnal de alarmă! De ce crede că s-a accidentat grav

Cristina Neagu a suferit o accidentare serioasă la Campionatul European: ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept.

Cea mai bună jucătoare din lume trage un semnal de alarmă și crede că accidentarea s-a datorat și faptului că a jucat multe meciuri în ultima perioadă.

”Sunt supărată, am dureri, urmează să merg acasă, să mă operez, să fac recuperarea şi sper să revin şi să fiu o jucătoare la fel de bună, poate chiar mai puternică. Este foarte greu să stai pe margine.

Poate ar trebui ca EHF să se gîndească la un alt sistem, să nu mai fie atâtea accidentări şi atâta obosealaă. Foarte multe jucătoare şi-au rupt ligamentele. Putem doar să ne plângem, să spunem ce ne doare, dar EHF trebuie să decidă, noi nu putem face mai mult ca jucătoare”, a afirmat Neagu.

“Cred că accidentarea s-a petrecut şi din cauza suprasolicitării, am jucat foarte mult în ultimul an, aici în competiţie, am avut cele mai multe minute jucate până la momentul accidentării. Dorinţa a fost foarte mare, poate şi de-asta am rămas pe teren, am vrut să ajut echipa până la sacrificiul suprem.

M-am simţit obosită la mai multe meciuri de la acest turneu, însă adrenalina, emoţiile, competiţia m-au făcut să merg mai departe până corpul mi-a cedat. Mi-e foarte greu, dar sunt puternică psihic, probabil că asta m-a făcut să ajung unde am ajuns şi să revin din accidentările grave pe care le-am avut.

Asta ştiu să fac cel mai bine, să revin în momentele grele. Voi avea nevoie de ajutor constant în următoarele săptămâni, dar ştiu că după ce voi da jos cârjele motivarea va fi maximă”, a mai spus Neagu.

Spynews.ro