CSM București a câștigat grupa preliminară din Liga Campionilor, după succesul de acasă cu formația germană Bietigheim. Liderul ‘tigroaicelor’, Cristina Neagu, s-a declarat mulțumită de jocul prestat și a evidențiat apărarea solidă.

32-24 (14-13) a fost scorul la CSM București – Bietigheim. Cristina Neagu a înscris 5 goluri.

Sunt mulțumită! Se putea, cu siguranță, și mai bine. Îmi pare rău doar de acel meci cu Vipers, pe care l-am pierdut acasă. Dacă l-am fi câștigat, mergeam cu maxim de puncte în grupa principală. Asta e situația! După un început mai greoi, în care am pierdut niște meciuri, uitați că am câștigat grupa, așa că e bine. Vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor pentru că au fost alături de noi astăzi.

E o grupă (principală) echilibrată. Nu e cea mai grea, dar nici cea mai ușoară. Avem adversarul dintotdeauna, Gyor. Celelalte două sunt echipe cu care ar trebui să obținem maxim de puncte. Apoi să ne luptăm cu Gyor pentru șefia grupei. Mai e mult până în ianuarie. Acum mergem la echipele naționale.

Ne-am luat revanșa după ultimul meci de pe teren propriu și după meciul pierdut în Germania. Chiar mă bucur că în repriza a doua ne-am apărat foarte bine și am reușit să ne desprindem. Am reușit goluri frumoase, au înscris și portarii. E important pentru noi să legăm victorii. Nu suntem la 100%, mai avem lucruri de pus la punct„, a spus Cristina Neagu la DigiSport.

CSM București a încheiat pe prima poziție în grupa preliminară D, cu 8 puncte. Kristiansand (Norvegia) și Ferencvaros (Ungaria) s-au mai calificat în runda următoare.

În faza grupelor principale ale Ligii Campionilor, CSM București va înfrunta deținătoarea trofeului, Gyor, formația slovenă Krim Ljubljana și echipa germană Thuringer, calificate din grupa preliminară C.

Cum va debuta grupa principală din care face parte și CSM București:

1. Gyor 8 puncte
2. CSM Bucureşti 6 puncte
3. Vipers Kristiansand 4 puncte
4. Krim Ljubljana 3 puncte
5. Ferencvaros 2 puncte
6. Thuringer 1 punct