Cristina Neagu nu știe când va reveni pe teren după accidentarea la ligamente suferită în luna decembrie a anului trecut. Liderul naționalei și al echipei CSM București și-a anunțat obiectivele pentru sezonul 2019-2020.

Neagu (30 de ani) nu vrea să forțeze și respectă perioada de recuperare, deși va rata startul sezonului cu CSM București, vicecampioana României.

View this post on Instagram

💪🏼 #CN8 #unstoppable #iwillbeback @smart_rehab

A post shared by Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial) on

Sunt bine, dar nu ştiu când o să revin pe teren. Deocamdată nu mă antrenez cu echipa. Merg în sală, dar încă mă antrenez separat. A fost o perioadă foarte grea pentru mine şi este în continuare pentru că încă nu pot să joc. Trag tare la recuperare, încerc să revin cât mai repede alături de fete. Încerc să fac anumite mişcări specifice, chiar dacă nu pot să mă antrenez cu echipa. E greu să spun când o să revin, dar sper să fie cât mai curând.

Cu siguranţă, sperăm toţi la un sezon mult mai bun decât cel trecut. Cred că acum e cea mai bună echipă a CSM-ului de când am venit eu aici. Dar e nevoie de timp, e greu să arătăm foarte bine chiar de la începutul sezonului. Peste câteva luni, poate în luna ianuarie, vom vedea o echipă a CSM-ului la potenţial maxim„, a spus Cristina Neagu, citată de Agerpres.

Considerată cel mai bun inter stânga din lume, Cristina Neagu a declarat că acesta este unul dintre cele mai importante sezoane din carieră.

Într-adevăr, poate este unul dintre cele mai importante sezoane, având în vedere şi echipa naţională, dar, din păcate, am suferit această accidentare care mă ţine departe de teren. Aşa că obiectivele mele se schimbă, pentru că pentru mine cel mai important e să fiu sănătoasă ca să pot să joc. Campionatul Mondial este unul foarte important, pentru că acolo se joacă pentru calificarea la Jocurile Olimpice şi sper să obţinem o clasare cât mai bună pentru a ajunge la Tokyo. Mai ales că, pentru unele dintre noi, este poate ultima ediţie a Jocurilor Olimpice la care putem participa„, a precizat handbalista.