RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cristina Neagu, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice: ,,Lucrurile sunt uneori nedrepte”

Cristina Neagu a reacţionat, după ce naţionala de handbal feminin a ratat calificarea la Jocurile Olimpice din vară de la Tokyo.

Deşi România a câştigat meciul cu Muntenegru, scor 28-25, rezultatul acesta nu a fost de ajuns pentru Neagu şi coechipierele sale de la naţională.

Cristina Neagu scaled

Pentru a merge la Tokyo, ,,tricolorele” trebuiau să învingă la o diferenţă de cel puţin 5 goluri, dar acest lucru nu s-a întâmplat. După ce România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice, Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă română, a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care spune că e nedrept faptul că naţionala lui Adi Vasile nu s-a calificat la Jocurile Olimpice.

Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare, sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic nu mai contează acum, alții vor merge la Jocurile Olimpice iar noi vom privi la televizor. 

Crsitina Neagu

E nedrept? Probabil. Dar lucrurile sunt uneori nedrepte, atât în sport cât și în viață. Vreau în schimb să vă mulțumesc pentru susținere. Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă și multe dintre ele mi-au facut efectiv pielea de găină. Și am vrut să știți asta. #CN8 #unstoppable.”, este mesajul postat de Cristina Neagu pe Facebook.

În urma participării la turneul preolimpic, România a terminat pe ultimul loc în grupă.

Înainte de meciul cu România, Muntenegru a învins naţionala de handbal a Norvegiei, scor 28 la 23.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vară vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021.

RomaniaHandbal2

Citeşte şi Cristina Neagu intră în istoria handbalului românesc. Ce a declarat despre turneul preolimpic

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare