Cristina Neagu, liderul echipei naționale de handbal, s-a declarat șocată de lipsa de fair-play a fostului selecționer Ambros Martin. Ibericul a renunțat la contractul cu România cu un an înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, pentru a prelua reprezentativa Rusiei.

Aseară, CSM Bucureşti și-a prezentat lotul pentru sezonul 2019-2020. Cristina Neagu (30 de ani) este în perioada de recuperare, după ruptura de ligamente suferită în luna decembrie a anului trecut.

Prezentare lot handbal feminin 2019-2020

Suntem LIVE de la AFI Cotroceni, acolo unde fanii nostri fac cunostinta cu Tigroaicele de la #CSMB!

Publicată de CSM Bucuresti Oficial pe Miercuri, 21 august 2019

Pentru mine a fost un şoc să aflu că Ambros nu mai este selecţionerul naţionalei. Nu ne aşteptam. El vorbea mereu despre Jocurile Olimpice, acest obiectiv al lui şi al echipei naţionale. Nu am înţeles ce s-a întâmplat, nu ştiu despre ce a fost vorba, dar dacă el aşa a ales, să lase naţionala cu un an înainte de Jocurile Olimpice cred că nu este fair-play.

Din punctul meu de vedere nu se cuvine să faci ce a făcut el, nu în acest moment. Este echipa României pe care a antrenat-o în ultimii trei ani, iar dacă era pe drumul cel bun sau nu atunci în mare parte acest lucru i se datorează. Însă acum vom da totul alături de Tomas Ryde pentru a ajunge la Tokyo„, a spus Cristina Neagu, citată de Agerpres.

În luna mai, spaniolul Ambros Martin și-a reziliat contractul cu Federația Română de Handbal. Suedezul Tomas Ryde (foto), cel care antrenează şi CSM Bucureşti, este noul selecționer al României.