Cristina Neagu, încrezătoare înainte de bătălia pentru Liga Campionilor: Gyor e o echipă cu probleme

cristina-neagu

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, a vorbit despre slăbiciunile și atuurile formației ungare Gyor, adversara echipei CSM București în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Sincer, am avut un feeling că va fi Gyor, dar nu am avut preferințe. De altfel, eu am jucat de fiecare dată împotriva lor în Final Four și de fiecare dată am pierdut, din păcate. Anul acesta cred că e puțin diferit, Gyor e și ea o echipă cu probleme, să spunem că nu e într-o formă foarte bună. Noi am avut suișuri și coborâșuri tot sezonul. Va fi un infern în sala de la Budapesta, dar contez pe faptul că fetele au jucat și au câștigat finala cu Gyor acum doi ani. Avem o echipă experimentată și avem nevoie și de puțin noroc“, a spus Neagu pentru DigiSport.

Desemnată cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015 și 2016, interul stânga al României consideră că apărarea va fi cheia meciului cu Gyor.

Apărarea e cea mai importantă, nu doar cu Gyor, ci și pentru o eventuală finală. Îmi doresc ca portarii noștri să fie în zile de grație. Și noi le putem ajuta printr-o apărare foarte bună. Cred că dacă vom reuși să nu primim mai mult de 20, 22 de goluri, avem o șansă mare să înscriem măcar cu un gol mai mult decât adversara noastră. Dacă vom primi peste 25 de goluri, va fi foarte greu împotriva Gyior-ului. Aici e cheia meciului“, a mai spus Neagu.

Sportiva în vârstă de 29 de ani este încrezătoare că trofeul Ligii Campionilor va ajunge la București în cazul unui succes cu Gyor.

Din punctul meu de vedere, cred că cel mai important meci e cu Gyor în semifinale. După aceea, dacă joci în finală, adrenalina e mare și este altceva. Avem trei săptămâni să pregătim această semifinală și trebuie să o pregătim dumnezeiește“, a precizat Cristina Neagu pentru sursa citată.

Turneul Final Four de la Budapesta va avea loc în perioada 12-13 mai. Cealaltă semifinală este Vardar SkopjeRostov Don.