Cristiano Ronaldo: “Visez să câştig Balonul de Aur și să-l depășesc pe Messi”

Starul portughez Cristiano Ronaldo a declarat că îşi propune să câştige pentru a şasea oară Balonul de Aur, pentru a-l depăși pe marele rival Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo (33 de ani) s-a transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino, pentru 117 milioane de euro. Portughezul a reușit 7 goluri și 5 pase decisive în 12 apariții pentru formația torineză.

Portughezul este cel mai bun marcator din istoria madrilenilor, cu 451 de goluri în 438 de meciuri, în toate competițiile.

Ştiu deja că sunt unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Evident că aş vrea să câştig al şaselea Balon de Aur! Aş minţi dacă aş spune altceva. Îmi doresc asta, aşa cum îmi doresc să marchez şi să câştig meciuri, însă fără să fac vreo obsesie. Dar cred că merit Balonul de Aur. Visez să câştig Balonul de Aur şi să-l depăşesc, în acest caz, pe Lionel Messi. Doar că eu nu controlez votul, doar performanţele mele“, a spus Cristiano Ronaldo într-un interviu pentru France Football.

Ronaldo Balonul Aur

Cristiano Ronaldo a obţinut acest trofeu în 2008, 2013, 2014, 2016 şi 2017. Lionel Messi, starul Barcelonei, a primit ‘Ballon d’Or’ în 2009, 2010, 2011, 2012 și 2015.

‘Săgeți’ către președintele Florentino Perez

‘CR7’ a vorbit și despre despărțirea de Real Madrid, după 9 ani de performanțe uluitoare (4 Ligi ale Campionilor).

Ronaldo and Perez

Am realizat multe lucruri bune la Madrid şi am petrecut momente incredibile, de care-mi voi aminti mereu, cu nişte coechipieri foarte valoroşi. La fel şi fanii. Cred că, după nouă ani acolo, venise timpul să schimb echipa. Simţeam în interiorul clubului, dar mai ales din partea preşedintelui (n.a. – Florentino Perez), că nu mai eram privit ca la început. Adevărul este că preşedintele mă voia, dar în acelaşi timp îmi dădea de înţeles că plecarea mea n-ar fi o problemă“, a declarat portughezul pentru publicația France Football.

CITEȘTE ȘI -> Florentino Perez, criticat de un fost jucător al Realului! „A fost un mare șoc pentru toți”