Cristiano Ronaldo ratează următorul meci din Serie A: “El îl va înlocui!”

Sursa Foto: Profimedia Images Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus Torino va lipsi în următorul meci din Serie A.

Juventus se deplasează pe “Gewiss Stadium” pentru duelul cu Atalanta. Atacantul portughez, Cristiano Ronaldo a suferit o accidentare musculară și nu va fi disponibil pentru întâlnirea cu formația condusă de Gian Piero Gasperini.

Andrea Pirlo, tehnicianul “Bătrânei Doamne” a declarat că nu vrea să riște o accidentare mai gravă a atacantului lusitan și nu va fi folosit cu Atalanta, acesta speră ca fostul Balon de Aur să se recupereze pentru duelul cu echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, Parma. În locul lui Cristiano Ronaldo va juca argentinianul Paolo Dybala.

“Cristiano Ronaldo are o problemă la mușchii flexori de la coapsă, nu va fi folosit cu Atalanta. Vom încerca să îl recuperăm pentru meciul de miercuri (n.r. – cu Parma). 

CR7 profimedia 0604792754 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Cristiano Ronaldo

Nu a putut să tragă așa cum a vrut la antrenamente în această săptămână, așa că preferăm să nu riscăm. Meciurile echipelor naționale nu au ajutat, a jucat foarte mult în ultima vreme. Paolo Dybala va începe mâine”, a declarat antrenorul Andrea Pirlo, citat de Goal.com.

Campioan en-titre, Juventus este pe locul 3 în Serie A la 12 puncte distanță de liderul Inter. Cristiano Ronaldo este gogheterul Italiei cu 25 de reușite în actualul sezon.

CR7 profimedia 0604784242
Sursa Foto: Profimedia Images Cristiano Ronaldo

Citește și Dennis Man și Răzvan Marin, anunțați titulari în duelul românilor din Serie A