RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Cristiano Ronaldo, de neoprit! Ce performanță a reușit portughezul

Cristiano Ronaldo a depășit borna de 100 de goluri pentru naționala Portugaliei. Starul portughez a deschis scorul în partida din Liga Națiunilor contra Suediei, după o execuție perfectă din lovitură liberă.

După ‘dubla’ din meciul cu Suedia, Cristiano Ronaldo (35 de ani) a ajuns la 101 goluri în 165 de meciuri disputate în tricoul naționalei Portugaliei.

CR7 este la doar opt goluri în urma liderului din clasamentul all-time al marcatorilor pentru echipele naționale. Iranianul Ali Daei a înscris de 109 ori în 149 de partide.

Portugalia a învins Suedia cu scorul de 2-0, în Liga Națiunilor, datorită ‘dublei’ lui Cristiano Ronaldo din minutele 45 și 72. Suedezii au evoluat în inferioritate numerică după eliminarea lui Gustav Svensson din minutul 44.

Acestea sunt două goluri importante pentru că am reuşit să ajung la acest record pe care îl căutam. Sunt foarte fericit, în primul rând pentru că echipa a câştigat şi bineînţeles pentru recordul de 100 de goluri şi apoi pentru 101, două goluri uriaşe. Vreau să iau totul pas cu pas. Recordurile vin în mod natural„, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de AFP.

În 2013, Cristiano Ronaldo a egalat recordul de goluri în selecţionata Portugaliei, deţinut de către Pedro Pauleta (47 de reuşite), tot împotriva Suediei, în manşa secundă a barajului pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare