Cristiano Bergodi mizează pe Adrian Stoian! “E foarte, foarte bun. Era apreciat în Italia”

Antrenorul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, s-a declarat surprins de venirea mijlocașului Adrian Stoian în Liga 1, la FCSB. Italianul consideră că Stoian avea toate calitățile să joace în Serie A.

Adrian Stoian (27 de ani) a semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2022. Mijlocașul a jucat numai în Italia (Serie B și Serie A), începând din 2009.

M-a uimit revenirea în România a lui Adrian Stoian! E foarte, foarte bun! Îl cunosc bine din Italia, era un fotbalist apreciat și ar fi putut continua acolo și ar fi putut evolua măcar în Serie B. Sau într-o altă țară de top din Europa fotbalistică! Steaua a avut noroc, bravo conducerii că s-a mișcat repede și a reușit să-l convingă!

Cred că e jucător de bandă, eu așa l-am văzut în Italia. Nu-mi dau seama dacă va reuși Teja să-l reprofileze, dacă se va adapta ca inter în 4-3-3“, a spus Cristiano Bergodi pentru GSP.

Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa și Crotone sunt echipele pentru care a jucat Adrian Stoian. A adunat 95 de partide în Serie A și două meciuri pentru echipa națională a României.

Spynews.ro