Cristian Panin și Emil Săndoi, ambasadorii Supercupei României

Cristian Panin și Emil Săndoi, doi dintre foștii jucători ai echipelor care vor disputa Supercupa României, vor prezenta publicului trofeul acordat câștigătoarei.

Supercupa României, între CFR Cluj și Universitatea Craiova, se va disputa sâmbătă, 14 iulie, pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 20:30.

Va fi un meci foarte greu împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România și, cu siguranță, pe un stadion cu o atmosferă superbă. Dar sper să facem un joc bun, trebuie pentru a putea învinge și a duce trofeul la Cluj. Jucătorii ambelor echipe își doresc să înceapă sezonul cu un trofeu cucerit, meciul va fi unul disputat, între două echipe foarte bune. Aceasta este frumusețea fotbalului: încă de la primul meci al sezonului poți înregistra o victorie care, pe lângă o cupă, îți poate aduce și acea încredere pentru traseul ce urmează, a declarat Cristian Panin, care, după încheierea carierei de jucător, a devenit team managerul formației din Gruia.

Cristian Panin (40 de ani) a câștigat de trei ori Liga 1, de trei ori Cupa României și de două ori Supercupa României cu CFR Cluj. A bifat și două selecții pentru echipa națională.

Emil Săndoi (53 de ani), antrenor la FC Argeș, a câștigat un titlu și două Cupe ale României cu Universitatea Craiova. Are și 30 de selecții la echipa națională a României.

Chiar și fără Băluță sau Gustavo, Craiova are în lot jucători inventivi, tehnici, care pot oricând să rupă ritmul, să ofere un assist sau să finalizeze. Beneficiind de susținerea publicului, sper ca băieții să câștige un nou trofeu, după cel al Cupei României. Ce își poate dori mai mult un jucător? Să încheie un sezon cu un trofeu și să îl înceapă pe următorul ridicând iarăși o cupă deasupra capului! Sper ca această experiență să fie trăită de jucătorii Craiovei în această seară“, a spus Săndoi.