Cristian Gațu a fost operat! Care e starea fostului mare handbalist, după ce a suferit un accident vascular cerebral

Fostul handbalist Cristian Gațu (74 de ani) a fost operat cu succes la Spitalul Militar din Capitală, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Medicii au dat asigurări că Gațu se va recupera total după intervenția chirurgicală.

Ieri, Cristian Gațu a fost supus unei examinări cu un computer tomograf și i s-a descoperit un cheag de sânge la creier.

Intervenția chirurgicală de astăzi a durat aproximativ două ore și jumătate. Medicii au dat asigurări că fostul mare handbalist este în afara oricărui pericol. Gațu va mai rămâne internat în spital aproximativ o săptămână.

Cristian Gațu a efectuat și un test de coronavirus, care a ieșit negativ, potrivit GSP.

Nu ştiu prea multe detalii despre operaţie, dar mi-a transmis că se simte bine şi se află deja în salon“, a spus Radu Voina pentru news.ro.

Familia lui Cristian Gațu a transmis un mesaj public după această operație: “Gândurile bune transmise de dumneavoastră au făcut ca intervenția chirurgicală să se desfășoare fără complicații și să reprezinte un succes. Mulțumiri echipei medicale a Spitalului Militar Central. Cristian Gațu este un campion!“.

Cristian Gațu a făcut parte din lotul echipei naționale de handbal a României care a fost medaliată cu argint olimpic la Montreal 1976 și cu bronz olimpic la Munchen 1972.

A fost președintele Federației Române de Handbal timp de 18 ani (1996-2014), vicepreşedinte al COSR și comandant al CSA Steaua.