Gaz Metan Mediaș a câștigat meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-0, în etapa a 10-a din play-out-ul Ligii 1, și a părăsit zona retrogradării. Antrenorul medieșenilor, Cristi Pustai, este încrezător în privința rămânerii în prima ligă și a recitat o poezie de Adrian Păunescu la finalul partidei.

Tânărul atacant Darius Olaru a reușit primul său gol în acest sezon și a adus victoria Gazului, care se află pe locul 5 în clasament, cu un punct deasupra poziției de baraj.

E foarte frumos. Am obţinut o victorie foarte importantă în lupta cu cele două echipe care n-au beneficiat de acea rotunjire. Avem rezultate directe mai bune în partidele cu Chiajna şi cu Voluntari. Am ieşit de pe locul de baraj, iar acum trebuie să continuăm evoluţiile bune şi să rămânem deasupra liniei. Acum ne aşteaptă un drum de peste 300 de kilometri, am avut şi meciurile din Cupa României, avem jucători indisponibili, e foarte greu. Trebuie să ne adunăm, iar jucătorii trebuie să facă un adevărat sacrificiu. Vineri ne vedem răniţii, sâmbătă facem antrenament, apoi, duminică, plecăm la drum spre următorul meci. Dacă obţinem toate punctele la Timişoara, ne salvăm de la retrogradare. Avem toate rezultatele directe, avem punctele, avem totul„, a spus Pustai pentru Telekom Sport.

Tehnicianul lui Gaz Metan Mediaș a recitat poezia „Dacă tu ai dispărea”, de Adrian Păunescu, la conferința de presă de după meciul cu FC Voluntari.