RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cristi Manea, blocat în Cipru! „Cum să dea cineva 2 milioane de euro pe el?”

Fundașul Cristi Manea (23 de ani) a plecat de la CFR Cluj, după ce i-a expirat împrumutul de la Apollon Limassol. Din 2017 încoace, Manea a jucat numai sub formă de împrumut în Liga 1, la FCSB și CFR Cluj. 

Situația lui Cristi Manea este incertă, având în vedere că se antrenează singur în această perioadă. Agentul FIFA Anamaria Prodan consideră că îi va fi foarte greu să își găsească o echipă.

Deși nu îl consideră un jucător important, cei de la Apollon Limassol nu vor să renunțe ușor la Cristi Manea și cer 2 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

La Cristi Manea e o situație foarte ciudată, nimeni nu a știut când a plecat, unde a plecat. Cum să dea cineva 2.000.000 de euro acum pe Manea? De 2.000.000 de euro iei un jucător de echipă națională, care joacă și legat la ochi tot campionatul.

Dacă Manea se antrenează singur până în octombrie și îl iei, își mai trebuie șase luni până îl pui pe picioare„, a spus Anamaria Prodan la Pro X.

anamaria-prodan-Reghecampf

2,7 milioane de euro este cota de piață a lui Cristi Manea, care a strâns 10 selecții și un gol la echipa națională de seniori a României.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare