Cristi Chivu știe să piardă! “Scorul e zdrobitor, e inutil să mai vorbim acum”

Cristi Chivu, unul dintre susținătorii lui Ionuț Lupescu pentru președinția FRF, a declarat că înfrângerea trebuie să fie asumată foarte rapid, întrucât Răzvan Burleanu a câștigat în mod clar alegerile.

Majoritatea a ales! Datoria lui Ionuț a fost să vină, să candideze cu proiectele sale, credea că poate să facă lucruri mai bune pentru fotbalul românesc. Din păcate, nu i-a convins pe cei cu drept de vot. Felicitări pentru Burleanu, îi dorim mult succes în cei patru ani de mandat și să sperăm că va face fotbalul românesc un lucru bun, credibil și va face performanță. Eu am activat 20 de ani în sport, știu să pierd. Scorul e zdrobitor, e inutil să mai vorbim acum. Contează doar numărul mare de voturi primite de Răzvan, îi urăm succes“, a spus Chivu, după anunțarea rezultatului.

Fostul căpitan al echipei naționale nu a oferit un răspuns clar în privința posibilității de a începe o carieră în administrație.

Dacă mă apuc de școli de administrație acum, poate o să candidez, să vedem. E important ca fotbalul românesc să intre pe un făgaș normal în următorii patru ani. Nu știu ce va face Ionuț, e în măsură să spună ce urmează pentru el. Eu aș fi lucrat în fotbalul românesc cu Ionuț Lupescu. Acum nu văd de ce și nu văd cum“, a mai declarat Cristi Chivu.

Răzvan Burleanu a câștigat, miercuri, un nou mandat în fruntea Federației Române de Fotbal. Dintre cele 254 de voturi validate, Burleanu a obținut 168, iar Ionuț Lupescu a primit 78 de voturi. Marcel Pușcaș a primit 8 voturi. Ilie Drăgan nu a obținut niciun vot.