Cristi Borcea, salvator pentru Dinamo? Răspunsul fostului acţionar!

Cristi Borcea a avut de gând să îi dea o mână de ajutor lui Dinamo! Fostul acţionar era unul dintre cei vizaţi de apelul disperat al lui Ionuţ Negoiţă în încercarea de a face rost de 180.000 de euro, sumă vitală pentru obţinerea licenţei.

Borcea a recunoscut că a studiat posibilitatea de a ajuta clubul, însă intenţiile sale nu mai sunt de domeniul actualităţii. Fostul număr unu din Ştefan cel Mare nici nu concepe o revenire în fotbal.

„Nuuu! Răspunsul meu e cât se poate de clar. Familia e cea mai importantă pentru mine acum, dacă s-ar face un top 10, ar ocupa primele 10 locuri, apoi revin alte lucruri sau idei.

Nu mă interesează decât să-mi dedic viața familiei, nu mă mai interesează fotbalului absolut deloc. Mi-au ajuns lipsa recunoștinței și cei 5 ani și jumătate pierduți din cauza lui Dinamo! Le urez succes fanilor, tuturor dinamoviștilor, dar nu mă mai interesează fotbalul absolut deloc. Am vrut să ajut cândva…” – a mărturisit Borcea în Gazeta Sporturilor.

Cu Borcea “la butoane”, aşa cum îşi exprima fostul şef din Ştefan cel Mare implicarea în viaţa clubului, dar şi în jocurile de culise din fotbalul românesc, Dinamo a obţinut 12 trofee.

Ulterior, Cristi Borcea a executat patru ani şi patru luni de închisoare după sentinţa din Dosarul Transferurilor.

„Nu mai contează ce-a fost, totul e istorie. Mi-ar fi plăcut și-aș fi vrut doar ca să fie într-o funcție la club Cornel Dinu, să fie o voce de luat în seamă, ținând cont ceea ce a făcut pentru club și ce experiență are. Ar fi fost un om care dădea o idee” – a mai adăugat Borcea pentru sursa citată.

2012 este anul în care Cristi Borcea s-a retras de la Dinamo.