RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cristi Borcea, despre dezastrul de la Dinamo: ,,Mă doare ce a ajuns echipa”

Cristi Borcea, fost acţionar la Dinamo în perioada de glorie a clubului, a reacţionat după situaţia în care a ajuns echipa în acest moment.

Borcea anunţă că nu va reveni la Dinamo, nici el, dar nici fiul său. Condiţia ca acesta să reinvestească bani la Dinamo este contruirea noului stadion.

IasiDinamo8

Acesta mai spune că îl doare în momentul în care vede cum a ajuns echipa care se bătea la trofee importantre pe vrea sa, dar şi a altor oameni potenşi financiar.

Exclus. Mă uit din afară, cu detașare, la meciurile lui Dinamo, chiar dacă mă doare ceea ce a ajuns echipa, apoi clubul. Nici eu, nici Patrick nu vom fi în fotbal. Până nu se face noul stadion, nimic! Am declarat asta într-un interviu în octombrie 2018, nu am uitat, sunt cât se poate de explicit, da?

borcea

Mi-a ajuns, da! Mi-a ieșit pe nas chestia asta cu fotbalul și cât au suferit copiii, familia. Pentru mine, ei sunt cei mai importanți. Dinamo se poate salva fără Borcea! Sunt sigur că nu va retrograda, îi doresc tot binele din lume.”, a spus Cristi Borcea, pentru GSP.

Dinamo a pierdut meciul cu Poli Iaşi, din etapa a 28-a a Ligii 1, scor 0-1, disputat în Copou.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 28 de meciuri disputate.

IasiDinamo9

Citeşte şi VIDEO | ,,SMURD-ul” n-a mai resuscitat-o pe Dinamo! Înfrângere pentru Mulţescu la revenirea pe banca echipei

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare