Cristi Bălgrădean a câștigat procesul cu FCSB. Decizia este definitivă pe plan național

Cristi Bălgrădean a câștigat procesul cu FCSB! Gigi Becali a decis să-i suspende contractul portarului în martie, iar Comisiile interne i-au dat dreptate sportivului, potrivit digisport.ro.

Pe perioada stării de urgență, Cristi Bălgrădean a intrat în șomaj tehnic, alături de jucători precum Bogdan Planic, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Adi Popa sau Harlem Gnohere. Conducerea clubului bucureștean a vrut să-l pedepsească pe fotbalist, deoarece în februarie, când intrase în ultimele șase luni de contract, a semnat cu rivala CFR Cluj.

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor i-a dat câștig de cauza lui Bălgrădean, însă FCSB a făcut apel. Recursul a fost respins, iar decizia este definitivă pe plan național.

becali-balgradean

Singura cale de atac pentru clubul FCSB este Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Decizia Comisiei de Recurs poate fi contestată la TAS în termen de 21 de zile.

FCSB trebuie să-i plătească lui Cristi Bălgrădean salariul integral aferent lunilor în care contractul portarului a fost suspendat, pe perioada stării de urgență din România, intervalul 15 martie – 15 mai.

Citește și – EXCLUSIV FOTO | O mare campioană, oferită ca “trofeu” interlopilor: “Dacă primesc vreo propunere, trebuie să tac”