Cristi Balaj a fost infectat cu COVID-19! Cum se simte fostul arbitru, deși se vaccinase împotriva virusului

Pandemia de coronavirus se pare că nu iartă pe nimeni, iar lumea sportului a fost și ea destul de afectată în ultimele luni de numeroasele cazuri pozitive din rândul participanților!

Fostul mare arbitru român, Cristi Balaj, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, în ciuda faptului că acum 10 zile s-a vaccinat împotriva virusului. Actualul șef al Agenției Naționale Anti Doping a vorbit despre starea sa de sănătate din acest moment și a mărturisit că are simptomele specifice virusului și se află în izolare în acest moment.

cristi balaj

„Sunt acasă, m-am pricopsit cu virusul din păcate. Îmi simt gâtul… mă doare, am și frisoane. Am făcut acum 10 zile vaccinul, am avut și grijă… chiar m-am ferit, am purtat mască. Făcusem vaccinul, nu m-am afectat!”, a declarat Cristi Balaj, conform Look Sport.

Retras în anul 2016 din arbitraj, Cristi Balaj a decis să treacă la munca de birou, acolo unde a fost numit șeful ANAD în data de 18 ianuarie 2019. Fostul arbitru român a preluat funcția de la Graziela Vâjială, cea care a fondat instituția și a decis să se retragă la cerere din funcția pe care o ocupa din anul 2005.

Citește și Simona Halep s-a vaccinat anti COVID-19! Cine sunt sportivii care au făcut acest pas în cursul zilei de astăzi