Primăria Capitalei a anunțat jucătoarele de top care se vor alătura lotului celor de la CSM București începând cu 1 iulie 2019.

Crina Pintea, Nora Mork, Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Laura Chiper, Andreea Klikovac, Linea Torstensson şi Carmen Martin sunt cele opt jucătoare care vor ajunge în lotul campioanei României la handbal.

Pivotul naționalei României, Crina Pintea (28 ani), a semnat cu CSM București pentru doi ani, până în 2021. În prezent, sportiva este legitimată la Gyor.

„Sunt foarte încântată să vă anunţ că am semnat un contract pe o perioadă de 2 ani cu CSM Bucureşti, sunt fericită că după 4 ani mă întorc în ţară, îmi doresc din suflet să fim sănătoase şi împreună să ne îndeplinim toate obiectivele. Până atunci, eu voi da până şi ultima picătură de energie pentru echipa mea, Gyor. Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, vă doresc sănătate şi să auzim numai de bine!” a declarat Crinea Pintea.

Sportiva a mai evoluat în România la HC Zalău. Crina Pintea a fost declarată cel mai bun pivot de la Campionatul European din 2018.

Citește și Noi întăriri pentru CSM București! Ce jucătoare de top au fost anunțate și care este situația Cristinei Neagu