Crina Pintea, pregătită să dea totul în războiul cu ŢSKA Moscova: ”Este cel mai greu meci al nostru”

CSM Bucureşti se pregătește de duelul de foc cu ŢSKA Moscova din sferturile Ligii Campionilor. Prima parte va fi sâmbătă.

Va fi o bătălie pe ”viață și pe moarte” între românce și rusoaice pentru accederea în Turneul Final 4 al Ligii Campionilor la handbal femini. Pivotul lui CSM Bucureşti și al naționalei, Crina Pintea, a recunoscut că duelul cu ŢSKA Moscova va fi cel mai greu examen al sezonului și că toată munca pe care a depus-o echipa se va vedea acum.

csm bucuresti 2

”Este cel mai greu meci al nostru din acest sezon. Cred că toată munca noastră de până acum se va vedea în acest meci, se va vedea tot. Nu vreau să sune prea dur, dar dacă nu vom da tot, dacă nu vom reuşi, cred că muncă noastră a tuturor a fost în van. E cel mai greu examen al nostru. Îmi doresc să dăm totul, să ne batem până la capăt. Spun mereu că forţa grupului e foarte importantă. O spun şi acum. Îmi doresc să jucăm şi bine şi frumos, iar la final să ne bucurăm”, a declarat Crina Pintea.

Sportiva de 30 ani a abordat și subiectul noului antrenor care le pregătește pe adversarele de la ŢSKA Moscova, despre care a spus că va aduce cu siguranță o energie nouă la echipa din Rusia.

Crina Pintea

”Un antrenor nou la echipă aduce un plus de energie. Nu ştiu dacă aduce tactică, dar sigur aduce energie. Jucătoarele vor dori să atragă atenţia, vor dori să arate ce pot, determinarea creşte. Asta teoretic. Venirea unui antrenor nou poate fi benefică, dar nu e obligatoriu”, a mai precizat Crina Pintea.

Duelul din sferturile Ligii Campionilor dintre CSM Bucureşti și ŢSKA Moscova va fi sâmbătă de la ora 17:00, iar returul e programat pe 11 aprilie. Caștigătoarea va prinde un bilet spre Turneul F4, care va avea loc la Budapesta, la finalul lunii mai.

CITEȘTE ȘI –>> CSM Bucureşti şi-a închis poarta! Campioana mondială care devine “tigroaică”