RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Crimă oribilă comisă de un fotbalist legendar al lui Dinamo! „I-a băgat o coadă de mătură pe gât”

Ion Pârcălab, 78 de ani, ascunde o poveste cutremurătoare, care a ieșit la iveală în urmă cu doar câțiva ani. Legendarul fotbalist al lui Dinamo a comis o crimă în anii  ’80.

Povestea a rămas necunoscută multă vreme, deoarece a fost mușamalizată în acea perioadă. Doi ani de detenție a făcut pentru odioasa crimă comisă, după ce primise inițial o condamnare de trei ani.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Ion Pârcălab a îmbrățișat-o pe cea de antrenor, ajungând să activeze la Progresul Pucioasa, în Divizia C, la începutul anilor ’80.

„A vrut să aibă o echipă tânără şi l-a luat pe portarul Stancu de la Târgovişte. După un meci din campionatul Diviziei C, jucat acasă, a avut loc o masă, cum se obişnuia, la un motel din Pucioasa. Sărbătoreau victoria. Pe fondul unor discuţii mai aprinse şi sub influenţa băuturilor alcoolice s-a luat la harţă cu Stancu. La mijloc a fost o chelneriţă.

Cei doi au mers la toaletă ca să tranşeze disputa bărbăteşte şi acolo Pârcălab l-a omorât pe Stancu. Probabil că portarul a fost mai beat decât Pârcălab şi nu a putut să se apere. Am înţeles că i-a băgat o coadă de mătură pe gât, care l-a omorât pe loc. La vremea aceea a fost arestat şi dus la Miliţia Judeţeană de la Târgovişte. Detaliile sunt șocante”, a explicat Vasile Neagu, un jurnalist din Câmpulung Muscel, potrivit adevărul.ro.

Ion-Pârcălab-dinamo

IPJ Dâmboviţa, confirmă infracțiunea comisă de Pârcălab

„Cetăţeanul Pârcălab Ion fost condamnat la trei ani de închisoare pentru infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte, din care a executat doar doi, între anii 1982 şi 1984”, a declarat comisarul Mihaela Savu.

Citește și:

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare