Crețu le răspunde criticilor: ”Joc la Steaua, nu la o echipă mică!”

Vali Crețu (31 ani) le-a răspuns criticilor după victoria cu FC Botoșani.

În urma victoriei de aseară, scor 4-1, roș-albaștrii au urcat pe primul loc în Liga 1.

Fundașul dreapta a fost convocat în premieră la echipa națională, iar la finalul meciului le-a răspuns celor care contestau selecția făcută de Mirel Rădoi.

Euforic, Crețu a declarat că joacă pe ”Steaua”, iar convocarea sa vine în urma prestațiilor pe care le-a avut în tricoul roș-albaștrilor.

”Ne-am revenit, deși am luat gol repede. Ne-am făcut jocul nostru, băieții au fost montați. E negativ că am luat gol, da. Noi, fundașii, ne dorim să nu primim gol. Bine că am dat patru și am câștigat. Azi am încasat gol la prima acțiune, dar ne mișcăm tot mai bine, sperăm să fim pe primul loc și la final. Eu sunt montat, că nu s-a mai luat titlul de mult. Am înțeles ce trebuie să facem, suntem pregătiți bine, se vede. 

Joc la Steaua (n.r. – FCSB), nu la o echipă mică. Am fost constant, am jucat atâtea meciuri. Nu e surpriză că am fost convocat, consider că meritam o șansă. Am avut multe ținte, aceasta o mai aveam, să ajung la echipa națională. Sunt ambițios. Vreau să fiu sănătos.” a declarat Crețu după meciul cu FC Botoșani.

cretu

Citește și Un fost stelist ridică un semn de întrebare: ”Ianis vine la tineret să arate cât de bun e el?”