RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

„Credeam că vor aduce mai multă valoare”. Duckadam, dezamăgit de doi jucători de la FCSB

FCSB a pierdut primul meci din play-off-ul Ligii 1, 1-2 cu Viitorul, iar Helmuth Duckadam este dezamăgit de faptul că doi jucători transferați în această iarnă nu au adus un plus pentru roș-albaștri.

Florentin Matei și Adrian Stoian sunt jucătorii de la care Duckadam avea foarte multe așteptări din momentul în care cei doi s-au alăturat lotului pregătit de către Mihai Teja.

Imagini pentru adrian stoian florentin mateiPe Arena Națională, Matei a fost introdus în minutul 46, în locul lui Dragoș Nedelcu, însă a făcut un joc modest. Stoian a fost lăsat pe banca de rezerve și la acest meci.

„Da, credeam că vor aduce mai multă valoare jocului. De la Matei aveam mai multe aşteptări. Pe Stoian nu-l cunoşteam atât de bine, dar de la Matei aveam aşteptări mai mari, pentru că am văzut evoluţiile sale de la Astra. Din păcate, nu se compară evoluţiile de acum cu cele de la Astra”a declarat Duckadam pentru Pro Sport.

Imagini pentru helmuth duckadam

Duckadam s-a referit și la greșelile care l-au trimis pe Adrian Stoian pe banca de rezerve.

„Am spus că a fost cel mai spectaculos transfer care s-a făcut în România în ultima perioadă, am avut mare încredere în el, dar văzându-l la ultimele meciuri în care practic a dat două pase de gol adversarilor, mi-am pus întrebarea: ‘Ce se întâmplă cu băiatul ăsta?’. La centrul terenului, dai o pasă la adversar şi îl pui pe contraatac şi se întâmplă de două ori la rând. Atunci îţi pui semne de întrebare”, a adăugat președintele de imagine al celor de la FCSB pentru sursa citată.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare