Nu toată lumea vrea să se transfere la Craiova: ,,Am oferit 900 de mii de euro, dar n-a vrut să vină în România”

Sursa foto: Matteo Cogliati / Hans Lucas/ Profimedia Images

Universitatea Craiova era pe cale să dea o luvitură pe piaţa transferurilor cu un jucător din Norvegia, însă fotbalistul a refuzat până la urmă propunerea lui Mihai Rotaru.

După ce a spus pas echipei din Craiova, fotbalistul a semnat ulterior cu o echipă din vest, suma de transfer fiind mult mai mică decât cea oferită de formaţia olteană.

olsen u craiova scaled
Sursa foto: Matteo Cogliati / Hans Lucas/ Profimedia Images

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a dezvălui ce ofertă i-a făcut novegianului Andreas Hanche-Olsen, fotbalist care în prezent evoluează în Belgia, la KAA Gent.

,,Am făcut ofertă de 900.000 de euro pentru un fundaş norvegian. Din păcate, copilul nu a vrut să vină în România, ca dovadă că l-a cumpărat Gent cu 700.000 de euro şi este titularul lor. Acum este în componenţa echipei mari a Norvegiei.”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Mihai Rotaru Craiova

Andreas Hanche-Olsen este fundaş central şi a fost cumpărat de KAA Gent din Norvegia, de la Stabaek, pentru suma de 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Jucătorul de 24 de ani a evoluat pentru belgieni în 30 de partide până acum, iar în 2020 a debutat şi la echipa naţională a Norvegiei.

2.000.000 de euro este acum cota de piaţă a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com.

mihai rotaru

Citeşte şi Craiova este pregătită pentru meciul cu FCSB! Ce jucători au revenit la antrenamentele lui Ouzounidis