Craiova este pregătită pentru meciul cu FCSB! Ce jucători au revenit la antrenamentele lui Ouzounidis

Universitatea Craiova va juca în etapa a 29-a a Ligii 1, la Bucureşti, pe Arena Naţională, în compania liderului Ligii 1, FCSB.

Înaintea meciului de duminică, de la ora 20:30, FCSB are un avans considerabil faţă de Craiova, nu mai puţin de 7 puncte fiind distanţa dintre elevii lui Toni Petrea şi olteni.

Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, a primit veşti excelente înaintea meciului care se va disputa în weekend. Potrivit presei din Oltenia, nu mai puţin de 4 jucători au revenit la antrenamentele grecului.

ouzounidis craiova

Trei dintre aceştia au şanse mari să fie apţi şi pentru derby-ul cu FCSB. Mihai Bălaşa ar putea fi în echipă pentru partida cu fosta sa echipă.

Ceilalţi doi jucători pe care s-ar putea baza Marinos Ouzounidis sunt fundaşul Stephane Acka şi mijlocaşul venit în vară de la FC Botoşani, Reagy Ofosu.

balasa

Pe lângă cei doi fotbalişti, sub comanda lui Ouzounidis mai este aşteptat şi atcantul de gol al oltenilor, Elvir Koljic, potrivit 3minute.net.

Înaintea meciului din Liga 1, care se va disputa duminică, de la ora 20:30, FCSB se află pe primul loc, cu 63 de puncte adunate în 28 de partide, iar Craiova se situează pe poziţia a 3-a, cu 56 de puncte.

fcsb u craiova

Citeşte şi Reacția lui Gigi Becali după ce Craiova a cerut teste antidoping la FCSB: “Îi vom bate și cu această presiune pusă de ei!”