Oficialii Universității Craiova vor să câștige campionatul şi vor aduce un înlocuitor pentru Alex Mitriţă. Ținta este Ibrahima Tandia de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

După victoria cu 2-0 împotriva celor de la CFR Cluj, care i-a apropiat la doar 6 puncte de primul loc, oficialii oltenilor au decis să întărească echipa.

După ce au încasat 9 milioane de dolari pentru Alex Mitriţă, oltenii i-au adus pe Carlos Fortes şi pe Andrei Cristea, dar pregătesc marea lovitură pentru ultimele zile de mercato.

Ibrahima Tandia (25 de ani), jucătorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, dar preţul de un milion de euro fixat de conducerea echipei de pe locul 6 l-a făcut pe finanţatorul vicecampioanei să renunțe.

Imagini pentru ibrahima tandia

Craiova pare hotărâtă să plătească preţul cerut de Sepsi. Potrivit ProSport, se poartă discuţii în privinţa procentului pe care ar urma să-l păstreze echipa din Sfântul Gheorghe dintr-un viitor transfer.

Perioada de transferuri în Liga 1 se încheie pe 25 februarie. Tandia a reușit 8 goluri și 5 pase decisive în 20 de partide.