RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Craiova pregăteşte o dublă lovitură! Îi suflă jucătorul lui Gigi Becali

Universitatea Craiova pare decisă să îşi construiască o echipă şi mai puternică pentru următoarea stagiune. Oltenii insistă pentru doi jucători de la Viitorul care ar putea betona apărarea echipei lui Bergodi.

Mihai Rotaru negociază cu Viitorul transferul lui Virgil Ghiţă, fundaşul dorit cu insistenţă şi de Gigi Becali la FCSB. Potrivit ziare.com, prima pretenţie a lui Hagi a fost de 2 milioane de euro, însă părţile ar putea ajunge la un acord de transfer pentru 1,5 milioane.

„Ce vă pot spune sigur este faptul că Virgil Ghiță este un fundaș foarte bun, iar de el s-a interesat Craiova. Oricum până la finalul acestui campionat nu putem să facem nimic, deoarece nu este perioadă de transferuri” – declara pentru ProSport Cristian Bivolaru în aprilie, atunci când oltenii s-au interesat prima oară de transferul lui Ghiţă.

Craiova va încerca un dublu transfer de la Viitorul: pe lângă Ghiţă, oltenii îl doresc şi pe Radu Boboc, fundaş care poate evolua pe toate posturile în apărare.

În urmă cu puţin timp, Gigi Becali confirma că Ghiţă este unul dintre puţinii jucători din Liga 1 pe care a pus ochii. Pretenţiile celor de la Viitorul i s-au părut însă exagerate patronului FCSB.

„Am vorbit cu Gică, nu a dat niciun răspuns. Ghiță e un jucător care mie îmi place, singurul din România pe care l-aș lua, e foarte puternic. Îmi plac fundașii centrali puternici. Ar fi singurul din România care să spunem că m-ar interesa la ora asta” – anunţa Becali.

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Ghiţă, care a marcat 4 goluri pentru Viitorul în actualul sezon din Liga 1.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare