Craiova îl propune chiar pe Victor Piţurcă la cârma primei reprezentative. Prin vocea lui Sorin Cârţu, oltenii îl consideră pe antrenorul Universităţii cel mai bun selecţioner.

Preşedintele clubului din Bănie crede că, cel puţin pentru playoff-ul din Liga Naţiunilor, Piţurcă ar putea fi în acelaşi timp selecţioner şi antrenor al echipei de club.

„Piţurcă ar fi o soluţie, pentru că dintre toate numele vehiculate are cea mai mare experienţă. Îi bate pe toţi, şi la rezultate, cu calificări. Spre binele ţării, ar putea fi şi la club şi la naţională pentru baraj. Apoi, el decide unde continuă. Chiar dacă nu este agreat de FRF, este un interes naţional, trebuie să alegi pe cel mai bun, pe cel care poate atinge obiectivul.

Cu mare experienţă şi pentru că sunt mulţi tineri, eu l-aş vedea pe Mircea Lucescu pentru perioada asta de tranziţie. Eu nu văd cum Hagi ar putea fi şi selecţioner şi proprietar de club. Ar fi bun pentru că mulţi provin de la el, îi ştie bine. 

Dan Petrescu, dacă te interesează rezultatul imediat ar fi cel mai nimerit a fost analiza lui Sorin Cârţu.

România îşi va afla vineri adversarele din cele două meciuri care pot aduce un bilet la EURO 2020. Programul barajelor va fi stabilit vineri, de la ora 13:00, la Nyon.