Craiova, gest mare pentru suporteri! Atac la conducerea lui Hermannstadt

Universitatea Craiova întâlneşte sâmbătă FC Hermannstadt în deplasare, într-o partidă care se va disputa la Piteşti. Gazdele au fixat preţuri prohibitive la bilete, probabil în dorinţa de a-i ţine pe fanii alb-albaştri departe de stadion.

50 de lei trebuie să scoată din buzunar fanii oaspeţi pentru un bilet în peluza stadionului din Trivale. În aceste condiţii, oficialii Craiovei su luat decizia de a veni în sprijinul suporterilor. Clubul va acorda câte un bilet cadou pentru fiecare bilet cumpărat. Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, şefii clubului din Bănie au atacat gestul conducerii lui Hermannstadt.

💥 „Fotbalul trăiește prin suporteri” nu trebuie sa fie doar un slogan. Dar adversara noastră de mâine, FC Hermannstadt…

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 15 februarie 2019

„Fotbalul trăiește prin suporteri” nu trebuie sa fie doar un slogan. Dar adversara noastră de mâine, FC Hermannstadt nu a înțeles acest lucru. Punând prețuri prohibitive pentru meciul de sâmbătă, formația din Sibiu a sfidat ideea de suporteri. Formația din Sibiu a demonstrat că nu-i pasă de frumusețea fotbalului.

Am fi înțeles totuși acest lucru dacă partenera noastră de întrecere ar fi avut finanțări exclusiv private, dar atâta timp cât din bugetul autorităților locale tu primești aproape 600.000 de euro pe an, este inadmisibil din punctul nostru de vedere să golești stadionul de suporteri. Și nu contează dacă aceștia sunt din Pitești, Craiova sau Sibiu.

Cu toate diligențele Universității Craiova, oficialii Hermannstadt au refuzat să alinieze prețurile biletelor la un nivel rezonabil. Din acest motiv, clubul Universitatea Craiova a hotărât sa subvenționeze practic prețul biletelor și acest lucru nu-l va face doar pentru suporterii Științei, ci și pentru cei din Pitești, Sibiu, Vâlcea sau București. La fiecare bilet achiziționat în Peluza Științei cu suma de 50 de lei se primește un bilet cadou – a fost mesajul clubului din Bănie.

Hermannstadt – Craiova se va juca mâine, de la ora 14:00.