Craiova este pe cale să renunțe la un jucător important! FCSB și CFR Cluj ar putea profita de acest lucru

Universitatea Craiova s-a mișcat foarte bine în această campanie de achiziții, reușind transferuri importante pentru actualul sezon!

După ce au reușit mai multe transferuri în perioada de “mercato” din această vară, printre care Mihai Căpățână, George Câmpanu, Reagy Ofosu și Ivan Mamut, aduși pe ultima sută de metri la echipă, Universitatea Craiova este pe cale să renunțe acum la unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei!

Alexandru Mateiu (30 de ani) se află din 2014 în curtea oltenilor și a reprezentat de-a lungul timpului, o soluție de bază în echipa “juveților”. Acum însă, mijlocașul este foarte aproape de a-și încheia conturile cu Universitatea Craiova, conform 3minute.net.

Mateiu

Mateiu se pare că nu intră în planurile lui Corneliu Papură, după ce nici în mandatul lui Cristiano Bergodi nu a primit prea multe șanse, în locul său fiind preferați fotbaliști precum Ovidiu Bic, Vladimir Screciu sau Mihai Căpățână. Mijlocașul de 30 de ani a fost transformat în rezervă de lux a oltenilor, iar viitorul său la echipa “alb-albastră” este unul incert.

Potrivit ultimelor informații apărute, posibilele destinații ale olteanului sunt CFR Cluj sau FCSB, club la care a mai fost dorit și în trecut de Gigi Becali. Mateiu ar reprezenta o soluție importantă și pentru campioana României, care este descoperită pe acea poziție, după plecarea lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită.

Alexandru Mateiu mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2022.

1.000.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului român, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și Un membru al Generației de Aur, după ce s-au decis controale ANAF la FRF: “Milioanele de euro se duc în salariile angajaților!”