Deși Craiova nu mai are șanse la titlu și se pregătește pentru finala Cupei, cu Hermannstadt, Devis Mangia este cu gândul doar la derby-ul cu FCSB, unul în care oltenii așteaptă un stadion plin, cu 30.000 de oameni.

„E un meci foarte greu, pentru că, în opinia mea, FCSB are cel mai bun lot din România. Noi avem nevoie de puncte, pentru a ne îndeplini obiectivul. Nu ştiu cine merită să câştige campionatul. Eu cred că CFR Cluj e concentrată pe meciul lor, aşa cum şi noi suntem conectaţi să câştigăm partida de luni. Nu cred că sunt foarte interesaţi de meciul nostru.

Partida cu FCSB este cea mai importantă în acest moment, vom avea timp să ne gândim şi la finala Cupei. Eu voi trimite cea mai bună echipă, în mare parte echipa este stâbilită, aş putea să o spun şi acum, dar nu vreau să fac asta, pentru a nu spune cineva că o avantajez pe FCSB”, a spus antrenorul Craiovei, într-o conferință de presă.

FCSB, două victorii la rând

În acest sezon de Liga 1, Craiova a reușit un singur egal cu FCSB (1-1), oltenii cedând clar în celelalte două meciuri (5-2 și 2-0).