Craiova, bănuită că l-a ademenit pe golgeterul surpriză din Liga 1! “Dacă a semnat, să fie sănătos!”

FC Argeş are un sezon liniştit la revenirea în Liga 1! Piteştenii au însă parte de tensiuni din cauza situaţiei lui Cephas Malele. Atacantul a marcat 14 goluri şi este bănuit că s-a înţeles cu Craiova.

FC Argeş are un sezon liniştit la revenirea în Liga 1! Piteştenii au însă parte de tensiuni din cauza situaţiei lui Cephas Malele. Atacantul a marcat 14 goluri şi este bănuit că s-a înţeles cu Craiova.

Malele ocupă locul al doilea în clasamentul golgeterilor din Liga 1, după Florin Tănase, de la FCSB. Atacantul cu paşaport elveţian i-a supărat însă pe oficialii lui FC Argeş după ce agentul său a pus condiţii greu de îndeplinit pentru prelungirea contractului.

malele

“Am avut o discuţie cu domnul Apostu (n.red – Bogdan Apostu, impresarul lui Malele) şi vreau să vă spun că pe mine, personal, jucătorul Malele nu mă mai interesează. Dacă domnul primar Cristi Gentea, ceilalţi acţionari şi sponsori ai clubului FC Argeş doresc ca Malele să rămână la Piteşti şi doresc să plătească suma astronomică cerută de impresari… Jucătorul Malele a fost propus cu aceeaşi reţetă financiară ca şi acum trei săptămâni şi am spus că pe mine nu mă mai interesează. Dacă altcineva şi-l doreşte, să plătească suma aceea. Eu unul nu sunt de acord şi nu voi plăti în veci. 
Este vorba despre mult mai mult de 100.000 de euro la semnătură. La fel i-am dat şi noi la semnătură. Dar jucătorul Malele nu a semnat deocamdată cu niciun alt club… Cel puţin aşa mi s-a spus mie, pentru că nu mai cred pe nimeni. Deşi mi s-a spus că ceea ce s-a discutat între noi a rămas doar între noi. Mi s-a spus că el va da un răspuns în 48 de ore şi au trecut trei, patru săptămâni. Pentru mine, subiectul Malele nu mai este de actualitate”, a declarat Viorel Tudose, principalul sponsor al lui FC Argeş, pentru Jurnal de Argeş.

Suspiciuni legate de Craiova

Tudose îl bănuieşte pe Malele că s-ar fi înţeles deja cu un alt club din Liga 1. Universitatea Craiova l-ar fi ademenit pe atacantul lui FC Argeş pentru următoarea stagiune.

“Dacă Malele a semnat cu Craiova, să fie sănătos la Craiova, pe mine nu mă mai interesează Malele, un jucător care ne-a întors spatele. Din luna octombrie i s-a propus prelungirea contractului, cu o reţetă financiară mult peste campionatul României, cel mai bine plătit jucător pe care l-a avut vreodată FC Argeş. Lăsaţi-mă să mă gândesc! A schimbat impresarii, nu mai era nimic valabil şi acum suntem noi puşi la zid. Eu unul nu o să accept niciodată aşa ceva”, a spus sponsorul piteştean.
În vârstă de 27 de ani, Malele s-a format în Elveţia, la FC Zurich, iar ca senior a evoluat la mai multe echipe din ligile inferioare din Italia şi Portugalia înainte de a semna cu FC Argeş, în 2020.
Atacantul este evaluat la 700.000 de euro pe site-urile de specialitate. Malele a încheiat sezonul regulat cu o dublă în meciul cu Chindia Târgovişte, scor 3-1. 

CITEŞTE ŞI: Gicu Dobrin ar fi mândru de omul momentului de la FC Argeș! ”Nu regret nici o clipă că am făcut această alegere”