COVID-19 la FCSB? ”Jucătorii de la Dinamo erau deja infectați la ora semifinalei retur!”

Dinamo are nu mai puțin de 11 cazuri de coronavirus, iar Marcel Popescu, directorul executiv de la Universitatea Craiova, este de părere că roș-albii erau infectați înaintea returului cu FCSB din Cupa României.

Săptămâna trecută, un focar de coronavirus a fost descoperit la formația din Ștefan cel Mare. Zece jucători și maseurul echipei au fost depistați pozitiv.

Marcel Popescu (71 ani), oficialul Universității Craiova, a lansat o teorie potrivit căreia jucătorii dinamoviști ar fi fost deja infectați cu COVID-19 înaintea meciului roș-albaștrii.

Astfel, directorul executiv al oltenilor lasă de înțeles că și FCSB ar putea avea cazuri de coronavirus: ”Au fost 5-6 jucători de la Dinamo care probabil erau deja infectați la ora semifinalei retur cu FCSB. Propagarea și transmiterea virusului la terți este posibilă și imprevizibilă. Perioada de incubație este aleatorie, nu se știe cât durează. E riscant. 

Victime cad, din păcate, jucătorii. Se întâmplă la câteva cluburi, sunt exemple negative, dar nu îi poți pune la zid. Nu pot fi ostracizați jucătorii că au luat boala. Au luat-o că se duceau la Săftica cu ce puteau, că nu au bani de mașini, se duc cu transportul în comun. 

Față de Dinamo recunosc că este un adversar cu care ne întâlnim și față de care există o rivalitate mare. Ce se întâmplă, însă, acum, este o realitate. Trebuie să avem demnitatea și să ne păstrăm conștiința curată vizavi de noi înșine. Nu poți obliga pe Dinamo să joace că nu au cu cine să joace! Nu au 10 inși. Sunt probleme de forță majoră, trebuie să fim raționali.” a declarat Marcel Popescu pentru ProX.

marcel popescu

Citește și Se amână meciul CFR – Botoșani? Reacția LPF după ultimele cazuri de COVID-19 apărute la formația din Gruia