Costel Gâlcă trece printr-o perioadă nefastă la Vejle! Danezii au ajuns la a cincea partidă consecutivă fără victorie

Sursa foto: Photo Credit: Gonzales Photo/Alamy Live News, Profimedia Images

Costel Gâlcă a trecut printr-o nouă înfrângere în campionatul Danemarcei, după eșecul din deplasarea de la FC Copenhanga, în etapa a 19-a! 

Formația pregătită de tehnicianul român a pierdut cu 1-0 și a ajuns la 5-a partidă consecutivă fără victorie. Vejle se află la 10 puncte de ultima clasată și la 3 puncte de ultimul loc de play-off.

Gâlcă Velje

În partida cu FC Copenhanga, gazdele au deschis scorul prin Jorgensen M. în minutul 28, în timp ce Ramadani Y. a egalat pentru Vejle în minutul 67, iar Daramy M. a închis tabela la 2-1 pentru FC Copenhanga în minutul 86.

Costel Gâlcă a obținut doar 3 puncte în ultimele 5 meciuri. (0-0 cu Horsens, 2-2 acasă cu Nordsjaelland și 0-0 acasă cu Randers). Ultima victorie a celor de la Vejle datează din 7 februarie, din deplasarea de la Sonderjyske, partidă închiată cu scorul de 0-1). Cei mai buni marcatori ai echipei sunt Faghir W. (5 goluri și o pasă de gol) și Goncalvez Sousa A. (5 reușite și 6 assisturi).

Costel Gâlcă este cel care i-a promovat sezonul trecut pe cei de la Vejle în prima divizie cu 2 meciuri înainte de finalul campionatului. Palmaresul lui Vejle este unul impresionant pentru o nou promovată, danezii având 5 titluri și 6 cupe trecute în palmares.

Actualul staff al lui antrenorului în vârstă de 48 de ani este format din 3 români, un suedez și un danez.

Citește și Gâlcă dezvăluie de ce nu revine în România! ,,Una vorbeşti, alta se întâmplă”