RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Costel Enache, nemulțumit după victoria de la Măgurele: „Sunt nemulțumit și la scorul acesta!”

Universitatea Cluj a făcut spectacol în meciul cu Turris Turnu Măgurele, ardelenii s-au impus cu scorul de 4-1 în deplasare.

Antrenorul „studenților”, Costel Enache, a declarat după victoria de la Măgurele, că echipa lui mai are multă de muncă.

„Sunt ceva nemulțumiri, categoric, și la rezultatul acesta. Știm că nu putem să fim perfecți. Jocul de fotbal e mereu într-un proces de corectare sau de dezvoltare. Ne-am creat multe ocazii, am și ratat din ele, iar acolo avem puțin de corectat lucrurile, dar e bine că văd echipa că își dorește și că e foarte unită.”

Antrenorul Costel Enache este tentat să preia FCSB. "O ocazie ca asta nu-ți apare de multe ori"

În urma acestui rezultat, formația lui Costel Enache a urcat pe poziția secundă în Liga a 2-a, cu 13 puncte. În următoarea etapă, ardelenii vor juca pe teren propriu cu Chiajna.

„Suntem pe locul doi, dar e o chestie de conjunctură în acest moment. Și mai avem foarte mult de muncă. Campionatul e foarte strâns, echipele foarte echilibrate, așa că trebuie să fim foarte atenți. Ar fi o naivitate din partea noastră să tratăm lucrurile doar pe moment. Avem un drum lung și trei zile până la meci să îl organizăm. E un joc greu, dar rămân, după seara asta, foarte încrezător în echipa mea.” a declarat Costel Enache pentru fcucluj.ro

Citește și VIDEO | Naţionala are umor! Răzvan Marin: “Suntem de Mondiale!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare