Cosmin Contra şi Javi Reyes îşi vor banii de la Dinamo! Ce doi au deschis procese la FRF

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă a sa de când în vară clubul a fost preluat de spaniolul Pablo Cortacero.

Ibericul a făcut doar promisiuni de care nu s-a ţinut din punct de vedere financiar, iar oamenii de la club au început să plece pe rând.

Printre primii care au plecat de la Dinamo se numără şi antrenorul Cosmin Contra, care era văzut drept un garant al proiectului din Ştefan cel Mare. Acesta nu a fost deloc plătit pentru perioada pe care a petrecut-o pe banca echipei.

contra 2
Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, urmareste meciul de fotbal contra formatiei UTA Arad din etapa a V-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dinamo din Bucuresti, luni, 28 septembrie

Acum, Cosmin Contra şi Javi Reyes, preparatorul fizic, au deschis procese în comisiile de la FRF pentru salariile neplătite de Dinamo până acum.

Citeşte şi Simona Halep şi-a aflat adversarele de la primul turneu oficial la care va participa în 2021! Pe cine poate întâlni

Pe data de 11 februarie echipa din Ştefan cel Mare se poate trezi cu o nouă datorie, pentru că atunci e programat un termen pentru litigiile pe care le au Cosmin Contra şi Javi Reyes.

Cei din DDB l-au rugat pe Contra să renunţe la suma de bani pe care o are de recuperat, pentru a nu intra în faliment. Potrivit clauzei pe care o avea în contract, Cosmin Contra se putea duce la TAS, doar că cei de la Lausanne nu analizează litigii mărunte, cum ar fi câteva salarii restante.

program-ddb

Pentru a nu împinge clubul în faliment, Contra s-a adresat comisiilor FRF, unde a solicitat să-i fie achitate salariile doar până la data de 3 decembrie, adică 75 de mii de euro.

Tot pe data de 11 februarie, comisiiile vor analiza dacă Javi Reyes paote primi şi le 30.000 de euro, salariul tot pe trei luni.

Acum, după plecare acelor doi de la echipă, Dinamo tot nu a revenit pe un drum bun din punct de vedere sportiv, iar financiar nici nu se poate vorbi.

În prezent, echipa din Ştefan cel Mare se află pe locul 11 în Liga 1, cu 22 de puncte acumulate în cele 19 etape disputate până acum.

dinamo2

Citeşte şi Un fotbalist de perspectivă trăieşte clipe grele! A luat decizia de a i se amputa piciorul: ,,A fost o lecţie de viaţă”