Cosmin Contra, noi dezvăluiri din haosul de la Dinamo: ,,Se sună jucătorii, se sună căpitanii”

Antrenorul lui Dinamo a făcut noi dezvăluiri din viaţa echipei, care trece prin cea mai grea perioadă a sa. 

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo, dar nu vrea să părăsească echipa până nu-şi primeşte banii pe care i-a promis Pablo Cortacero. Acesta aşteaptă să ajungă la o înţelegere cu conducătorii ,,câinilor”.

Contra a vorbit şi despre atmosfera din cadrul grupului de jucători. Aceştia se antrenează bine, dar reproşuril pe care le primesc din afara terenului îi fac să nu aibă evoluţii chiar atât de strălucite pe teren.

,,Tu prelungeşti, promiţi, tu faci. Dar trebuie să ai ceva în spate ca să te ţii de promisiuni. Mai bine, spune-mi de la început, avem, nu avem, facem, dregem. Nu e problema că nu s-a plătit, e problema că de opt ori… Se sună jucătorii, se sună căpitanii. Au un chat al lor, vorbesc între ei. Luni intră banii… Nu, păi stai că intră joi.

Contra Dinamo2 1

Jucătorilor le transmit de o lună şi jumătate că suntem profesionişti şi trebuie să ne facem treaba. Vin şi se antrenează bine, două ore stau cu mine. După aceea merg acasă, la soţie. Eu mi-am lăsat munca de atâţia ani din Spania şi tu ce faci acum? Chiar nu ştiu ce au de gând, eu mi-aş dori ca în ceasul al 12-lea proiectul să funcţioneze. Sunt foarte dezamăgit şi nu mai pot avea încredere în niciunul dintrei. Sunt decis să plec, dar nu-mi dau demisia. Le-am oferit o variantă benefică pentru toată lumea.

Sorescu Dinamo 2

Au spus că banii vor ajunge marţi. Astăzi e marţi, banii n-au ajuns în cont. Trebuiau să intre banii, 400.000. N-au intrat. Chiar şi dacă ar intra, foarte multe dintre probleme nu rezolvă. O parte din salarii, o parte din furnizori, echipa trebuie să trăiască. Să-şi oprească nişte bani pentru deplasări. S-au împrumutat ca să facă deplasări. În momentul de faţă, se împrumută de bani pentru a supravieţui zi de zi la ce însemnă mersul unei echipe de talia lui Dinamo. Sunt datorii care trebuiesc plătite, pentru că altfel…” a spus Cosmin Contra pentru Telekomsport.

Dinamo Astra 1

Cosmin Contra aşteaptă să-şi încheie contractul cu Dinamo, dar până va ajunge la o înţelegere cu oficialii clubului, acesta va pregăti echipa în continuare.

Dinamo se află în acest moment pe locul 15 în Liga 1, cu 6 puncte adunate în 10 partide disputate.

Citeşte şi LIVE VIDEO BLOG | ”Tricolorii” vor din nou la EURO! România U21 – Danemarca U21 se joacă ACUM