Cosmin Contra mizează în continuare pe jucătorii tineri! “Să nu lase tot greul pe umerii lor”

Cosmin Contra a dezvaluit ce se va întâmpla cu jucătorii care nu vor prinde echipa. Dinamo are o campanie de transferuri spectaculoasă în această vară.

Tehnicianul “alb-roșiilor” susține că jucătorii tineri trebuie ajutați de către cei experimentați. “Guriță” afirmă că prezența fotbaliștilor cu experiență se va simți în meciurile cu presiune.

“Cred că ne-am mişcat foarte repede şi am adus jucători pe poziţiile la care eu am considerat că avem mare nevoie în momentul de faţă.

Probabil cu modul meu de pregătire, cu ceea ce le cer la antrenamente, aceşti jucători tineri vor creşte, dar aveau nevoie lângă ei de jucători cu experienţă. De jucători care să ştie să joace un meci cu presiune, să ştie la ce echipă au ajuns şi să nu lase tot greul pe umerii acestor tineri, pentru că nu au experienţa necesară să ducă greul unei echipe ca Dinamo”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Cosmin Contra a anunțat și ce se va întâmpla cu jucătorii care nu vor prinde echipa.

“În funcţie de veniri, probabil vom găsi echipe unde jucătorii să meargă să joace. Pentru că ne interesează ca jucătorii care nu au loc în echipă să nu rămână în tribună”, a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

cosmin contra rade

Vlad Achim, Janusz Gol, Adam Nemec, Isma Lopez, Alexander David Gonzalez, Borja Valle Balonga și Juan Camara sunt jucătorii pe care i-a adus Dinamo în această vară.

În următorul meci din Liga 1, Dinamo va juca cu FC Botoșani pe teren propriu, vineri, 11 septembrie, de la ora 21:00.

CITEȘTE ȘI Pițurcă pune la îndoială ascensiunea brandului Steaua! “Nu e încă un proiect foarte serios”